Iniciem el camí - Anna Farré
15795
post-template-default,single,single-post,postid-15795,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Iniciem el camí

Iniciem el camí

Inicio avui aquest blog, amb la intenció de compartir amb famílies i professionals, el camí del meu projecte laboral, que estic recorrent amb il·lusió i alegria!

Per mi aquest projecte es va construint, amb el mateix caminar de cada dia, amb cada gest, cada mirada i cada paraula.

Vinc de rutes i senders professionals ben diversos, em vaig aturar per dedicar-me a la criança de les meves filles, i amb aquesta aturada, he pogut entreveure nous senders, que m0atraien i m’han fet continuar el meu camí, per noves derives.

La possibilitat de treballar amb persones, amb famílies, amb infants, amb educadors d’escoles bressol i professionals… em dóna l’oportunitat d’aprendre i el privilegi de créixer, i donen sentit al trajecte que construïm plegats.

Si miro enrere, veig tot el camí que he estat recorrent, per senders ben diversos, que són els  que em permeten ser ara i aquí. Fa un temps, no em pensava pas estar escrivint aquest blog, lluitant per tirar endavant en aquesta nova deriva. He hagut de lidiar amb reptes i incerteses, acompanyada alhora per la certesa de la meva voluntat, i sostinguda sempre per la parella, els amics i la família, que m’han donat alè i confiança.

pexels-photo-518415

La intenció del meu projecte és acompanyar a famílies i a professionals, compartint mirades. Miro l’infant, entenent-lo competent i actiu en el seu desenvolupament. Miro conjuntament amb les famílies, per compartir i enriquir aquesta visió de l’infant. Miro la família capaç en el seu propi camí de criança, amb totes les certeses, fortaleses, dubtes, fragilitats… I em miro com a persona, que des del propi i constant creixement, vull acompanyar els processos de cada família, de cada equip, des d’una actitud respectuosa i constructiva.

En el blog, publicaré una mica tot allò que em mou. Per una banda, vull oferir informació sobre els serveis i projectes que estic duent a terme, sobre les experiències viscudes en les trobades i tallers amb famílies, en els claustres amb les educadores, en les observacions dels infants… I també vull compartir tot allò que vaig aprenent, dels meus viatges a Budapest, de les lectures que m’inspiren, dels cursos i seminaris que faig.

Per tant, si com a mare o pare tens ganes de saber més sobre la primera infància i la criança, si com a professional, tens ganes de revisar el teu treball amb infants i famílies, t’animo a seguir aquest blog, perquè puguem compartir mirades.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies